Välkommen| Me and McGee’s

Som jag har skrivit tidigare så har jag blivit erbjuden två superbra tjänster som står mig varmt om hjärtat. Jag har verkligen stått på vågen och vägt upp för och nackdelar. Det enda jag kunde komma på är att jag är en bättre gäst på ena krogen än i drift.

Krogbranschen blir mer och mer krävande och det är fler mål som bör uppfyllas än tidigare och samtidigt måste en vara personlig och unik för sina gäster.

Det stora målet är att skilja sig från konkurrenterna, skapa unika försäljningserbjudanden, uppfylla nya föreskrifter och vara så personlig som möjligt. Om gästen känner sig väl omhändertagen och där varje kontakt är ett tillfälle att stärka relationen så kan det bli återkommande besök. Jag försöker arbeta på den linjen i stort sett hela tiden.

Under hösten kommer jag att göra mitt yttersta för att sätta Me and McGee’s på matkartan i kombination med den underhållning krogen har arbetat sig fram till.

Vad jag har förstått är det musikquizz, liveband, temakvällar och standup som erbjuds vilket passar mig som handen i handsken då det finns ytterligare teman att spinna vidare på. Krögaren har typ ingen gräns vilket jag inte heller har. Däremot får vi inte sätta oss på dom höga hästarna utan här tar vi en dag i taget och samarbetar med dom som önskar sig samarbete och tillsammans lyfter alla upp stan på sitt bästa tänkbara sätt.

Jag kommer att axla flera roller gällande service, försäljning, merförsäljning, marknadsföring och event i den mån som vi kan mäkta med tillsammans. Jag får princip arbeta med det vi levererar från Dao.

Hoppas vi ses.

Bon aptit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s