Sallys | Pizza Nordica

Jag har haft en speciell dag längst Gamla stan. Vi har strosat bland butiker och småpratat samt shoppat men inte alls så mycket som det brukar bli. Vid lunchdags som var frukost för min del så gick vi till restaurang Sally.

Jag har haft mer undantag än regel att inte äta på några av turistfällorna men Sallys är värd ett återbesök då jag även kollade in vinlistan. Jag kan också varmt rekommendera Pizza Nordica på ost, renstek, champinjoner, messmör och persilja för 175;-. Skulle ni beställa in så beställ med extra allt för det var supergott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s