Cigaretter | 140 kronor

Jag läser en rubrik som en vän har delat. Jag läser bara rubriken för den är så bra och grym. Jag som har haft milvis med inlägg hur mycket jag är emot cigaretter.

Jag har också varit tydlig att det inte är människorna utan det är ciggen som är ett helvete.

Jag länkar till newsner bästa så får ni läsa själv om det är fejk eller ej. För något år sedan så var det en ytlig bekant som hela tiden gnällde över sin ekonomi och att hon knappt hade råd med att köpa mat till sina barn men cigaretter fanns det alltid pengar till. Jag vet vilket beroende det tillför. Jag vet. Jag är inte nån messias som inte har några brister men jag avskyr cigaretterna som gör så mycket sveda och värk. Jag bara önskade att det fanns nån medicinering för beroendet men den önskan är alldeles för bra för att vara sann.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s