Burgers med brioche| Grill

Idag har jag stått i grillen och levererat hamburgare efter hamburgare samtidigt så klonade jag mig mellan varven och gjorde sallad.  Jag är så trött och känner mig halvtom inombords så det blir mer att skriva om några timmar? Jag har jobbat i 15 timmar och ska snart upp och öppna. Frågor på det?

Burgare utan ost
Burgare utan brioche
Kokt korv med pommes
Burgare med gurka

Dubbelburgare

Sallad

Burgare med ost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s