Överraska | Fina kollegor | Älska sitt arbete

I morse skulle jag göra mina kollegor glad. Efter 15-18 timmarspass som några hade så är en rätt mör dagen efter. Jag vaknade som oftast väldigt tidigt och kunde konstigt nog inte somna om så jag tänkte öppna upp grill, bar och allt som vi gör så det är klart tills alla kommer.

Jag brukar komma till jobbet och fixa lite i fred och ta bilder i lugn och ro innan alla andra. För det första tycker jag det är skönt och för det andra älskar jag mitt arbete.

Idag när jag kommer dit så är mina två kollegor redan på plats men har sett på väderkartan att det skulle bli dåligt väder så det ska vara stängt. Trevligt när jag hade ställt mig in på att fixa?

Tja? Lite skönt var det allt. När vi väl kom på att vi skulle hälsa på ett par inventarier så drog jag ihop en liten charkuteribricka som ett tack för att vi svängde förbi.

Den tiden varade inte länge förrän en annan kollega skickade mess och talade om att det var dags att tömma containern på läskeblask. Jag förstod ingenting men det var bara att vända och gå tillbaks.

Väl på plats stod ett par turister och frågade om det var stängt. Luckor, grinden och dörrarna var låst och neddragen. Är det stängt? Men jag har en slags dumsnäll serviceådra och vill att att alla ska kunna få det som önskas i mån av tid och möjlighet.

Jag frågade om dom har swish? Alla har det inte. Inte jag. Detta par hade.

Jag räknade upp det som jag kunde sno ihop. Vips hade turistparet ett par takeaway lådor med salamibriesallad, dressing, bestick och savetter samt tandpetare.

Dom var så nöjda och skrattade åt mig när jag bad om ursäkt över att jag bara kunde erbjuda korvbröd ifall dom ville ha lite olivolja med bröd till maten.

Jag hade gjort deras dag och glad är jag för det.

Vilar

Takeaway

Lyft, burit och lyft ect
Andas frihet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s