Bollnäs kulturkrog | Boka Julbord | Lunch

Nu är luncherna i gång på alla härliga lunchställen runt om i Sverige. Husmanskosten flödar och gynna helst dom som kör lokalt från närort, ekologiskt, mycket veganskt och laktosfria produkter. På Dao Beach kör vi bara laktosfritt så ingen gäst behöver känna sig besvärlig när frågan kommer upp.

Glöm inte att julen även är på ingång. I år tror jag att julborden kommer att öka. Enligt min egen känsla och koll så har det har varit en period under några år nu där folk har tröttnat på julbordsbokningar och ekonomin har varit åtstramad. I år vänder det så räkna med många företagsbokningar.

Catering & julbord för större sällskap ring: 0278-666185

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s