Källers | Tillmans | Släkten är bäst

Jag blir så genuint glad när jag ser Pär Johansson Jonsing leverera Tillmans på lunchmenyn på Bollnäs kulturkrog. Det är alltid härligt att avnjuta det lokala. Min morfar Erik från Röste var en av dom första som snabbt kom med i bilden på den lilla fabriken som idag har flera anställda än fyra, så det känns en självklarhet för mig att fortsätta äta Tillmans så länge jag äter korv.

Det här med mat går lite i arv. Inte för att Källers karameller är mat och idag görs karmallerna på Fagerströms i Hudiksvall. Jag har självfallet varit där i samband med samarbete kring Pride.

Men på något sätt följer jag trenden även om undergruppen Cornsfood inte är lika stor som det ovannämnda. Det vi kan konstatera att bra mat på fat gör oss glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s