Eat & Meet |Stjärnkock | F12 Gruppen

Foto: Eat & Meet

Det här är så bra och viktigt för stan och hela länet. Restaurang Eat & Meet är det bästa komplementet före andra komplement. Jag ser framemot att komma hem och få slå mig till ro och avnjuta något nytt och fräscht för gom och smak.

– Eat & Meet stärker konceptet med ny inredning och ny kökschef.

Som ett led i arbetet att höja nivån och stärka Eat & Meet:s restaurangkoncept ytterligare har en ny kökschef anställts samt ny inredning tagit form.
Det är med glädje och stolthet vi vill meddela att den väl meriterade kocken Peter Ehn har tagit över rodret som kökschef hos oss.

Peter har varit verksam som kock och kökschef i 30 år och har, en minst sagt, diger meritlista från flera kända och uppskattade restauranger/krogar i Sverige.

Närmast kommer Peter från restauranger inom F12 gruppen i Stockholm, som drivs av stjärnkocken Melker Andersson. Vidare har Peter också bl a medverkat som coach i svenska kocklandslaget och kan stoltsera med ett EM-silver från tävlingen som gick av stapeln i Malaysia.

Eat & Meet:s ambition och satsning är att mat/gastronomi, service, dryck och miljö håller en hög nivå och tillsammans bidrar till en totalupplevelse som gör alla gäster nöjda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s