Fokusera på politik och inte snekliv!

Foto: Oliver Sjöström

Jag ser hur vettiga personer inom bra partier endast skriver vad andra politiker gör. Vet dom inte själva om det? Den bästa förtroendevalda är den som sprider bra åsikter om sig själv och vad partiet gör. Personligen är jag totlat ointresserad om nån har gjort ett snekliv och sen ska floggas av hela Sverige. Det är bra med misstag. Vi lär oss. Men vi bör se runtom oss själva innan vi jagar andra. Bra politiker sprider bra politik av eget intresse. Sämre politiker sprider dynga om andra.

Jag blir så trött. Jag kan personligen inte bry mig mera om någon råkar betala en taxi för våra skattepengar eller glöm en räkning. Jag kan bry mig ännu mindre om någon smakar en vindruva eller godisbit på affären. Jag själv skulle inte göra det på grund av att jag har bacillskräck. Men det ska halshuggas, jagas och punktmakeras.

Why?

Låt politik få vara politik och senkliv till något annat. Det finns så mycket andra saker som är viktigare. Åtminstone i min värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s