Linnea Henriksson i glimrande julshow på Grand Hôtel

Den 30 november har årets julshow, Gläns över sjö och Grand, i Vinterträdgården premiär. I år är det den ständigt aktuella Linnea Henriksson som står för underhållningen. Nytt för i år är att Linnea bjudit in några av sina vänner från Sveriges artistelit som gästartister. Det utlovas en glimrande julshow där Linnea kommer bygga en stark gemenskap med publiken, genom såväl nära och intima nummer som med fartfyllda och medryckande inslag.

Det känns väldigt roligt att presentera Linnea Henriksson som årets julshowsartist i Vinterträdgården. Hon är en artist som trots sin unga ålder visat en stor bredd i sin musikalitet och som genom sina låtar berört och charmat en stor publik, oavsett generation eller bakgrund, säger Pia Djupmark, vd för Grand Hôtel.

Linnea Henriksson, som bland annat är aktuell i höstens säsong av TV4-klassikern Så Mycket Bättre, har bjudit in artisterna Ebbot, Titiyo och Louise Hoffsten att gästa showen. De olika artisterna kommer uppträda i Vinterträdgården olika datum, vilket skapar en spännande variation i repertoaren.

Det känns superroligt att få bjuda in till julfirande på Grand Hôtel i år – sicken ära! Vinterträdgården är en helt ljuvlig miljö i sig. Lägger man till mitt fantastiska band och en och annan kär vän finns alla förutsättningar för att göra något riktigt fint – och riktigt komma i julstämning tillsammans. Jag längtar verkligen!,säger Linnea Henriksson.

Showen Gläns över sjö och Grand kan ses från 30 november till och med den 20 december på Grand Hôtel. Biljettpriser från 1295 kronor. Biljetten inkluderar Grands magnifika julbord. Ett begränsat antal barbiljetter erbjuds för 595 kronor. För mer information om showen och gästartisternas respektive datum samt biljettköp, besök www.grandhotel.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s