100W | Finns inte | Hälsingland

Har blivit erbjuden att komma förbi en liten krog för mat och dryck. Jag vet inte men vissa saker bör kännas bra och inte bara för att. Något som inte känns bra är att Systembolaget i Söderhamn inte har min favoritöl utan den måste beställas i förväg. Om jag är sugen på en öl på en tisdag då kan jag inte bara gå ner och handla utan det ska beställas. Till vilken dag? Då jag inte är sugen? Det som var tråkigt förr, kanske inte längre? Är att går du ut en tisdag och tar ett glas så tittar många människor snett. Åker en sen till huvudstan eller ännu värre kränga en bärs på Arlanda 06.00. Det är okej? How cum?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s