Torsdag | Dagen idag

Idag har det varit en konstig dag med blandade känslor som har guppat in och ut från Mälaren. Jag har funderat, tänkt men även fått goda råd. Framåt kvällskvisten kom en vän förbi med hennes dotter för kanske årets sista kvällsdopp? Jag håller på att packa ihop lite saker inför helgen. Jag har ingen aning om vad som sker förutom att jag ska försöka köpa mig en ny skjorta på fredag. Livet är här och nu. Morgondagen är i morgon. Jag lever och mår relativt bra då jag har kommit till insikt med flera olika saker och situationer. Idag var idag. I morgon är i morgon .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s