MovEat Local Taste – nu presenterar vi alla åtta smakstopp

Smakportion fotograf Torbjörn Lagerwall

Titta här vilket kul initiativ för vänner så här efter en oerhört bra sommar!

MovEat Local Taste – nu presenterar vi alla åtta smakstopp. MovEat Local Taste är det nya sättet att uppleva smaken av en stadsdel.

MovEat är kul, kreativa och anspråkslösa matvandringar som man gör i egen takt, själv eller tillsammans med vänner och andra matglada. Upptäck lokala pärlor och häng med olika mathjältar på mysiga delis, doftande bagerier, originella kryp-in, mysiga krogar och coola barer. Ställen som drivs av lokala personligheter med en passion kring mat och dryck och som är måna om att lyfta fram sina kvarter.

Utifrån vår matpassion och lokala kännedom har vi handplockat åtta stopp till dig.

MovEat Local Taste inleds på Dryck Vinbar. Sen går du i egen takt och egen ordning vidare till The Fishery, Södercheesen, Kalf & Hansen, The Italian Cousins, Magnolia, Drop Coffee och Kajsa Warg.

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera dessa åtta smakstopp som tillsammans sätter Södermalm på smakkartan säger Charlotta Ranert, Grundare och VD

På varje stopp får du en smakbit som ger dig en bra känsla för stället. I din biljett ingår åtta smakportioner på noga utvalda restauranger, caféer, delikatessbutiker m.m. På det första smakstoppet hämtar du ut ditt foodie-armband. Här får du också din karta, din meny och din första smakportion.

Armbandet ger dig en smakportion på varje ställe och du betalar själv det du önskar dricka på plats. Kartan gör det lätt att hitta och menyn ger en föraning om vad som väntar. Äter du vegan-mat meddelar du oss när du anmäler dig genom att skicka en mejl och uppge datum, plats och ditt namn.

Biljettpriset: 395kr

Välj en av fem avgångar. Kl. 11, kl. 11:30, kl. 12, kl. 12:30 samt kl. 13

Du väljer avgång när du köper biljett.

Biljetter till MovEat säljs via Letsmoveat.com

MovEat genomförs till fots eller på cykel och tar cirka fyra timmar beroende på tempo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s