Premiär för Blekinges matrunda | Karlshamn

Konstrundorna i Skåne och Blekinge har under många år dragit mycket besökare. Därför tänkte Blekinges landsbygdsutvecklare att det skulle behöva göras något liknande för länets gårdsbutiker och plantskolor för att öka flödet av besökare till landsbygdens entreprenörer. Därför hålls nu en ”öppet hus” helg där besökare kan fylla på sitt förråd inför vintern av bland annat kött, grönsaker, ägg, fisk, växter m.m.

Landsbygdsutvecklarna i Blekinge har med en matrunda tagit initiativ till att lyfta fram gårdsbutiker och plantskolor i hela länet. Medierna bjuds in till pressträff med landsbygdsutvecklarna och Per-Arne Olsson, VD Eriksberg, för att informera mer om vad som kommer att hända under Blekinges matrunda, Matlust och Växtkraft – I Blekinge, Sveriges Trädgård i mitten av september.

Datum: tisdag 11 september

Tid: 8.30

Plats: Vi träffas vid Eriksbergs Outdoor anläggning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s