Albert Thurston | Hängslen | Stenströms | La Chemise

Jag var och testade 10 skjortor igår på flera olika butiker inom samma område. På Stenströms fick jag exemplarisk service från en tjej som frågade:

– Jobbar inte du på Dao Beach?

Jo?

– Äger du stället eller något?

Skrattar och säger, nej nej!

– Du har alltid jobbat när jag kommer dit. Jag hänger väldigt ofta på Dao. Älskar stället.

Trevligt!

Hon plockade fram skjortor som skulle kunna passa mig. Hon knäpper upp alla knappar, fixar och trixar så allt ska bli perfekt. Första skjortan är på och jag drar en kommentar som får henne att skratta.

Nästa skjorta åker fram och jag testar, andas högt och talar om att hon kan komma och se ifall hon vill titta på hur en koreansk falukorv ser ut. Alla skjortor på Stenströms var så fina att jag bara dör och servicen får en att känna sig som en kung.

Det blev tyvärr ingenting förutom mycket skratt. Det blir så om en inte har något filter.

Nu vet jag i alla fall att en kan få sin skjorta därifrån skräddarsydd. Hon rekommenderade mig butiken La Chemise där skjortorna kunde vara mer passande för mig. Den bästa service att få är när en kan rekommendera något annat än sitt eget.

Jag fick exemplarisk service även på La Chemise men mina ögon fastande totalt på Albert Thurstons hängslen. Alltså jag vill ha alla som finns. Jag vill samla.

Åh.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s