Berns | Roomservice | Frukost

Jag tycker om när en restauatör tänker på hållbarhet gällande allt och framför allt mat. Däremot är frukosten det viktigaste av allt, för mig. Den här känslan att få allt serverat. Jag var inte jätteimponerad över Berns frukost på rummet men det är ändå bra för det blir mindre mat att kasta om en inte orkar.

*Fruktfat?

*Ingen äppeljuice

*Ingen laktosfri mjölk

*Ingen fruktyoghurt

*Ingen marmelad

*Ingen croissant

*Två smaklösa ostskivor

*Tre ringar med paprika

Ångrade att jag inte tog kort på lappen. Trots att jag kryssade i det mesta så kanske det bara inte fanns eller glömdes bort? Fel kan vilken människa som helst göra tro mig. Efter snart 20 år i branschen så finns det så mycket en kunde ha gjort bättre.

Jag vet inte hur många incheckningar det har varit genom åren men när till och med Best Western slår högre då kanske en får tänka om, masa sig upp och gå ner och äta. Istället för att gnälla på småpetitesser?

Vad är ett fruktfat egentligen? Har en otur får du bara melon. Jag som avskyr melon.
Berns frukost – vem kan ens dricka kaff utan mjölk?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s