Kanonholmen Seafood | Catering | Kalas

Alla vägar bär till Hälsingland och Kanonholmen. Platsen som utvecklas för varje gång du besöker. Det är en härlig samlingsplats för oss som tycker om vatten, lugnet och uteservering i en härlig oas.

Kanonholmen Seafood är en trevlig delikatessbutik för alla hemvändare och härboende som önskar kvalité.

Här erbjuds pålitlighet och proffsighet. Det är precis vad ni möts av på Kanonholmen som även finns på Ekerö i Stockholm.

Här beställer du hem till stora som små kalas med ett utbud på allt mellan fisk, skaldjur, röror, såser, rökt och fryst med tillhörande delikatesser.

Tänk er när fiskelyckan kommer till ert kalas i trädgården, lunchmöte i styrelserummet eller studentskiva hemma på landet. Kanonholmens högklassiga mat och service går att avnjuta nästan precis var som helst. I beställningsform eller handla på plats.

Här går det att handla i stort sätt allt i fiskväg, härligt bröd, cremé, ost och mycket annat. Saknas något går det säkert att önska eller beställa till er festlighet.

Nu har kanonholmen utökat med uservering där ni kan avnjuta ett glas rosé vid bordet, utsikten vid vattnet och en härlig tallrik med lax, bröd och något att doppa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s