Löwengrip | Ny utmaning | Alkohol

Jag tycker om att läsa Isabella Löwengrip’s inlägg.Det är en bra utmaning med sig själv. Jag funderar själv men det är så oerhört svårt när en arbetar i krogbranschen tycker jag. Jag kände inte samma lust eller sug när jag var boendehandledare i nästan två år. Då kände jag inget alls. Det kändes snarare dumt att ens gå och dricka en fruktig Ipa på en krog på stan.

När en inte dricker så tycker många att en är tråkig eller om en är sjuk. En del säger att det blir roligare också. Möjligt för en stund? Sen när en viss procent i kroppen går överstyr blir det inte lika kul och för att tala om dagen efter?

Jag skulle nog kunna haka på den utmaningen men inte just nu. Snarare inte alls. Däremot kan det gå långa perioder där jag inte har något behov. Lagar jag mat kan jag lika gärna dricka mjölk som ett glas vin.

Dock supportar jag alla som utmanar sig själv och stärker sin tillhörighet till sig själv.

Foto: Prem Pal Sing

Läs: Ny utmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s