Berga Brystuga | Konferens | Kultur

På morgonkvisten mötte jag ett gäng härliga entreprenörer och företagare inom näringslivet. Personer som kan och vill vara med och påverka för ett bättre företagande!

Att vi tillsammans kan skapa en rättvis affärsanda med idéer för framgång och utveckling. Jag fick en broschyr till Berga Brystuga som ligger i Söderala-Berga där det erbjuds intressant verksamhet med mat och kultur. Här kan ni boka för möten, konferenser, högtider eller annat passande i en lugn miljö. Berga Brystuga är en del av en släktgård i Söderala med anor från början av 1700-talet. Ordet brystuga kommer från brystuga som betyder tillreda. I gamla tider var brystugan ett grovkök på bondgården, där en bakade och gjorde storkok, syltade saftade, tog hand om slakt och bryggde öl. Här finns det både vedeldad bakugn, vedspis, kakelugn och öppna spisar.

Ni förstår ju vilken kapacitet ni kan skapa för er kickoff, konferens eller en middag med dans och dragspel. Jag får en känsla av dragspel, sång och värme. Google är dagens bästa verktyg så har ni kommit så här långt, fortsätt >> Berga Brystuga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s