Premiär för första hotellet med Honua ice cream| Best Western Resort | Hotel |

Inled dagen med en riktigt bra hotellfrukost, utan att resa bort. Best Western erbjuder sköna bäddar med närhet till butiker, skog och restauranger nämnda i White Guide. Ni visste väl att du behöver inte resa bort för att kunna unna sig lite lyx i vardagen. Varje morgon dukas det upp stor frukostbuffé i restaurangen. Där finns nybakat bröd, äggröra, bacon, färskfrukt smoothies eller klicka till er lite valfri juice på Ipaden.

Snart kommer ni att kunna inleda dagen med en glass från Honua ice cream till frukost helt baserat på naturens råvaror. Best Western Resort i Söderhamn kan bli det första hotellet i världen som kommer att erbjuda glass grundat från Hälsingeskogar där all tillverkning sker. En grund på växtbaserad och innehåller bland annat, kokosgrädde, havredryck, honung, kallpressad rapsolja, linför, solrosfrön, frukt och bär. Helt fri från konstgjorda sötningsmedel, e-nummer, emulgeringsmedel, stabiliseringsmedel, GMO, nötter och soja.

Kan glass till frukost verkligen vara nyttigt? Enligt en studio som publicerats av professor Toshihiko Koga vid Kyorin University, nämner att det personer som äter glass på morgonen har lättare att ta in information snabbare än de som hoppade över glasskulan. En teori är att glassen med sin kyla gör hjärnan mer alert på morgonen och ger dig en mental boost. Tänk er en snabbare boost med naturliga ämnen och helt fri från sötningsmedel en morgon mittiveckan tillsammans med ditt företag eller kompisgäng?

Strunta i att plocka fram mixern, skala och dela frukt, tappa äggvitan på golvet, mixa med högt ljud och sen diska allt. Nu håller vi tummarna på att detta går igenom inom snart framtid.

Följ: Honua Ice Cream

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s