MQ | Lever vi i moderna tider

MQ

Efter all matlagning så behöver en köpa eller åtminstone kolla på nya kläder. Inte förkläde eller kockskjorta även om det skulle behövas men något annat!
Jag handlar väldigt sällan till mig själv men när jag väl gör det så känns det som att det är för hela året. Innan en festligare middag så var jag på MQ inne på Sturegallerian och köpte på mig något behagligt. För varje gång jag har handlat så har expediten frågat om jag vill bli medlem. Jag har sagt nej varje gång. Varför egentligen? En får ju bonus? Nåja!
Nu var det en kvinna som frågade så jag sa ja. Nu får jag medlemsutskick varje vecka känns det som med snygga kläder med alltifrån klänningar, kappor, blus, stretch, nätstrumpor och mycket annat som är läckert men dock inte på mig.

Jag behövde få en rätsida på detta och mailade kundtjänst:
Tack för mailutskick!
En dum fråga men skulle jag kunna få lite mer blandade tips och inte så mycket kvinna? – 
Mvh, Majs

Jag fick svar:
Hej Majs, Jag är ledsen men i dagsläget är det tyvärr inte möjligt att motta båda dam- och herrutskick, detta är dock något vi tittar på för framtiden. Ha en fin eftermiddag! 🙂

Min undran är i dessa moderna tider, kan en inte lägga in en bild på en snygg unisexjacka/byxor/tröja/skjorta i samma mail? Jag menar, när jag satt på hairsale så lade vi ju in hur många olika produkter som helst i medlemsutskicket, vad är skillnaden? Eller när Ica lägger in apelsiner, kött, pampers eller godis?

Just wåndering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s