Hållbara restauranger | Eat & Meet

Värt att lyfta upp för dig som är på genomresa eller bara sugen på lunch med kollergor eller ett möte!

Idag finns det ett ca 50-tal restauranger i Göteborg, Stockholm, Malmö och Umeå som samarbetar med stöd av WWF, Visita och leverantörerna Saltå Kvarn, Löfbergs, Diskteknik, World Animal Protection, Leröy och Gröna Gårdar samt är uppkommande Eat & Meet på väg på gång med att öppet visa hur de arbetar med hållbart i deras verksamhet.

Eat & Meet vill gärna berätta för alla hur det ser ut på tallriken berätta för er vad en stoppar i sig. Visst är vi mer medveten idag än vad vi var igår på vad vi stoppar i oss? Fler och flera värnar för ett hållbart samhälle.

Vi ser här en vision att lära gäster att äta hållbart med kvalité istället för att ha tusen rätter på menyn vilket kan skapa förvirring. Hållbarhet är en resa med utgångspunkten att vara öppen med hur långt man har kommit på vägen. >>Hållbara restauranger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s