TRR Trygghetsrådet – Motivation

Moti
Idag har jag haft möte med Trr som är en icke vinstdrivande stiftelse och stöttar uppsagda tjänstemän, förtroendevalda och arbetsgivare inom privat sektor i samband med omställning!

Den här tjänsten har varit tillgänglig sen den dag vi blev uppsagd på Polstjärnan. Jag har en fantastisk rådgivare som ser potential till förändring inom olika sektioner. Hon ger mig personlig utveckling utan att hon själv vet om det. Det kan tänkas verka skrämmande, både för mig och för henne men jag tror hon plockar fram de bästa strategierna för hur jag ska kunna utveckla min kreativitet. Eller så är det jag själv som känner ett lugn över att få en egen timme i stillsam miljö som gör detta möjligt.

Under halvtid så säger jag att hon plockar fram dom sämsta sidorna av mig men det är bara för att jag själv inte kommer på exakt vad jag ska säga eller göra. Men jag har två mål, jag har ett flertal dörröppningar, jag har idéer och stor kunskap inom flera olika områden vilket är ett privilegium.

Vi tar bort det jag känner är mindre bra och vänder på vad jag tillsammans med Trr kan göra. Under denna timme resulterar jag att min vision för framtiden är lite mer tydligare än innan. Att möjligheterna är oändliga och jag sitter själv på ett triumfkort. Det gäller bara att veta vart jag ska förvalta detta. Det finns oerhört många suspekter som spelar in. Det viktigaste i livet är att vi själva som medmänniskor bör sätta oss själv i första rummet, på första parkett och andas, tänka och fundera på vad är det jag behöver.

Det är enklare sagt än gjort? Vad behöver jag?? Vem kan svara på mina funderingar? Det är endast jag själv men med hjälp av Trr så tror jag det här kan bli riktigt bra. Det finns så mycket kapcitet men det mesta ligger hos mig själv. Även om jag inte skulle ta till mig Trr´s hjälp framöver beroende på vad som händer så är det en trygghet och en trygg punkt att veta att denna unika hjälp finns på flera olika sätt genom att gå på kurs, utbildningar och andra utvecklingsmöjligheter.

Bra där, tack!

>> Trr.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s