Julgranar | Heminreding |Nelsonjulgranar.se

Granar

Sugen på julgran?

Det härligaste av allt kan vara att gå ut i skogen dagen innan julafton? Någon har kokat varmchoklad på kakao, vaniljsocker och grädde, brett ostsmörgås och packat ner apelsiner. Troligtvis har hen smygit ner några karamller från twistpåsen. Ni är ute och stövlar en hel förmiddag och hittar det perfekta. Många har tyvärr inte det alternativet.

Då kan jag rekommendera Nelsons granar som är en av Sveriges äldsta julgransleverantörer. I över 50 år har det levererats granar till företag, kommuner, cityföreningar och familjer som är trogna och nöjda kunder. Produktens styrka är att håll hög och jämn kvalitet med leverans på lovad leveranstid. Här kan ni både hyra eller köpa er gran, med eller utan belysning och dekorationer.

Utbudet är stort: Rödgran, Kungsgran, Silvergran och Tall  med ett stort urval av övriga produkter som belysning, dekorationer, julgransfötter, julkransar, nät med mera.

Det bästa av allt är att det finns färdiga paket även för dig som redan har belysning, det finns även paket inklusive förvaring av belysningen.

>> Se och klicka på offert
>> Stor gran dekorerad med Granqvist inför VM-premiären

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s