Lyfta stock | Functional

Springer och går varannan vägreflex

I morse hade jag ställt klockan på 06.45 för att jag skulle upp i tid. Samtidigt blir jag irriterad på mig själv att jag bokar en tid med mig själv när jag just nu inte orkar anpassa mig till en specifik tid. Dock är det rätt positivt att jag har det här för mig. Detta är ju något jag kan boka av utan att det hindrar någon.

På väg ut så kände jag att pallar inte det här, jag vänder men fortsatte att gå. Jag tänker samtidigt på om det här är någon hets? Varför ska jag gå? Varför ska jag utmana mig själv genom att jogga och lyfta stock så jag börjar att gråta? Gråter jag av utmattning eller för att det gör ont?

Förmodligen är det en kombination? Så vad skulle jag göra annars? Sova igenom hela dagen? Det har aldrig varit min grej, att sova.

Däremot tror jag på att hålla igång, att hålla sin hälsa i schak på ett humant sätt. Att kunna förhålla sig till ett sunt tempo. Eftersom jag har varit rätt manisk genom åren och gör allt lite överdrivet så har jag lärt mig att trappa ner.

Hur? Det kommer vi till senare. Nu är det dags gör dagens viktigaste måltid enligt mig själv. Frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s