Att må bra | En ovana | Bra vana

Det är dags att vara ner så här en söndagskväll. Veckan har varit hektiskt och småjobbig för själen men jag har valt att gå stark. En väldigt god och nyfunnen vän som gör mig glad frågade mig idag hur det känns att må som en gör nu? Det känns ovanligt. Det känns lite som en måste skämmas över att en mår bra när så mycket runtomkring är tungt och ledsamt.

Jag har nog aldrig känt så här tidigare. Inte ens när jag har varit kär vilket jag bara har varit 1 gång i mitt liv. Jag kan ha känt så här inför någon träff för något år sedan men nu har jag varken träffat någon sen sekelskiftet eller varit kär och jag mår ändå så oförskämt bra. Hur märkligt det än låter? Jag gråter och känner mig deppig mellan varven men tack gud för dessa känslor. Det gör ju ändå mig mänsklig.

Jag försöker också bryr mig om människor mera på ett helt annat sätt än innan. Jag har tillåtet mig det och mina vänner är tillåtande. Det kanske ser ut som att jag aldrig har brytt mig men det gör jag. Jag vet bara inte hur jag ska förklara?

Det här med att växa och bli stark. Att stå med båda fötterna på jorden och kunna säga nej, jag har inte tid eller jag fungerar inte så längre är både skönt och nytt. Vad betyder det här? Jag vet inte. Det bara händer.

Mitt år på Engelen, min andra sommar på Dao har gett mig perspektiv på livet och lågan släcks inte längre utan den brinner för fullt. Jag sitter som på eld för att jag har så mycket att ge av mina kunskaper, engagemang och service på mitt sätt.

Hur enastående tror ni inte att det här känns? Jag orkar. Jag kan. Jag vill. Jag har kraften. Har du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s