Wayne’s | Wayne’s Coffee

På Wayne’s serveras det kycklingsallad med massor av smakrika ingredienser. Vad sägs om spetskål, grönkål, röd spetskål, bladsallad, senapsvinägrett, sötpotatishummus med chipotle, fransk linssallad, pumpakärnor och ärtskott?

Bäst av allt: Du kan äta lunch med gott samvete. Kycklingen i din sallad kommer nämligen enbart från svenska gårdar.

Vi har även avnjutit rödbetor och chevre i en delikat kombination. Salladen erbjuder en standard grund med spetskål, grönkål, röd spetskål, bladsallad, senapsvinägrett, senapshonungsmajonäs, fransk linssallad, valnötter och ärtskott.

Sedan är det förstås extra bra att Chevre Rödbetssallad är vegetarisk. Ett klokt val för dig som vill hjälpa miljön.

Det går även att avnjuta denna härliga sallad med ett glas vin, stark öl eller varför inte en härlig fruktdrink på tre av alla Wayne’s runtom i Sverige som har alkoholtillstånd. Det går även att få lite extra chevre på kycklingsalladen. Det sägs att ingenting är omöjligt?

På Wayne’s är det mesta möjligt med rätt inställning till service.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s