Rebel Kitchen | Hela världen i en skål

Vi har besökt Rebel Kitchen inne på Sturegallerian och träffat the one and Only Erik Widegård!

Från början öppnade Rebel Kitchen upp i Vällingby 2016 och kommer inom kort att utökas. Här serveras över 6 000 smakkombinationer av poké bowls över disk (även maräng suisse kommer serverad i en skål) och du hittar även IPA i utbudet. Erik Widegård säger att hela världen är full av spännande mat och nya intryck. Hettan från en Thailändsk curry. Den milda aromatiska balansen från en fläsksida. Bettet i en argentinsk chimichurri. Elegansen i en hawaiiansk poke.

Ute i Vällingby bygger ni upp er egen skål och äter på plats eller tar med. Inne på Sturegallerian kanske ni mer softar med en pava och avnjuter en längre måltid. Inget är ristat i sten utan det är vi som gäst som bestämmer tid, lugn och harmoni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s