Malt, Mat & Destillat – smakfull mässa i ny tappning

Den 29-30 mars 2019 är det dags för Malt, Mat & Destillat på Stockholmsmässan – ­ en mötesplats för de genuint mat- och dryckesintresserade. För första gången är Stockholmsmässan medarrangör, vilket kommer att innebära en massa nyheter med målet att attrahera fler kvinnor och yngre besökare.

Malt, Mat & Destillat, som arrangeras av Taste Events tillsammans med Stockholmsmässan, är Stockholms ”nya” öl- & whiskymässa, och som nu blir ännu bredare, folkligare och festligare än förut. Utställarna är liksom som tidigare producenter, importörer och återförsäljare av öl, sprit, cigarrer, mat och delikatesser. Men utbudet kommer att bli mycket bredare, med plats även för de verkliga finsmakarna.

En av många nyheter är ett samarbete med Stockholmsmässans arrangemang Sthlm Street Food –det kommer att finnas ett speciellt område med några av Sveriges bästa food trucks, något som vi hoppas ska bidra till den avslappnade atmosfär som är mässans kännetecken.

Daniel Fritzdorf, Business Development Manager för Stockholmsmässan:
– I och med detta spännande samarbete utökas Stockholmsmässans redan breda utbud av mat- och dryckesevent, och vi kan nu verkligen leverera helhetslösningar till branschen året runt.

Glenn Pålsson, projektledare Taste Events:
– Vi är övertygade om att samarbetet med Stockholmsmässan och Sthlm Street Food kommer attrahera en ny och större målgrupp.

Malt, Mat & Destillat är vårens härligaste mat- och dryckesevent, en mässa för kvalitetsmedvetna livsnjutare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s