Den starkaste kryddan på vite?

Jag har tänkt mera kring sonen som lider av panikångest och psykiska problem. Vem står på deras sida egentligen om familjen har varit i kontant med skolinspektionen, soc, skolan, kommunen och BUP. Vem är det som hjälper till och tror på familjen och kollar hur barnet mår? Ett barn som inte har närvarat i skolan under normala omständigheter på två år?

Ponera att rektorn säger att det har anställt en extra resurs men som senare visades sig bars till hela klassen? Ponera att rektorn säger att det har erbjudits hemundervisning vilket familjen inte har hört talas om. Ska då familjen fortfarande åka på vite. 10000 kronor och 1000 kronor för varje vecka barnet inte kommer till skolan. Är det här nån slags engångsväg för Fri skolan?

Jag är verkligen för fria skolor men ponera att rektorn slår sig helt fri från ansvar. Då är det enklare att dra till med vite? I vilket syfte undrar jag. Tar det bort panikångesten för barnet. Går dom psykiska problemen över? Betala vite och sen är allt frid och fröjd? För vem? Vem har en hjälpt? Åh. Menar stjälpt.

Nu ska jag återgå till det jag är bäst på. Mat.

En reaktion på ”Den starkaste kryddan på vite?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s