Grosshandlaren | Hotell | Deli | Brunch

Tänk er in i den omåttligt populära TV-serien ”Vår tid är nu” där familjen Löwander driver en av Stockholms populäraste restauranger, Djurgårdskällaren, när andra världskriget tar slut. Tänk er in i den omåttligt populära TV-serien Matador som har sålt 1,4 miljoner exemplar i Danmark, den mest säljande DVD:n alla kategorier någonsin i Danmark. Serien har sålts till en rad länder och gjort stor succé även i Tyskland. Tänk er dessa två TV-serier tillsammans. Vad menar vi med det här?
Grosshandlaren Hotell & Deli skapar en institution, ett imperium av populäritet, en aha-upplevelse, en uppenbarelse på klass, stil och modernitet i släktskap, familjeanda och glädje. Det finns säkerligen lite barnsjukdomar bakom kulisserna men det ger också ett männskligt intryck. Nu har vi varit där och ätit, hängt i baren, pratat med personalen och hälsat på gäst efter gäst som har anlänt.

Några matgäster för kvällen har chansat utan att bokat bord. Känslan som uppstår när det finns ett par lediga platser är som att vinna på lotto. Stadens befolkning har hittat ut och gynnar den nya krogen som fortfarande är en nykomling på listan. Det är magi och vi som har en extra känsla för service och personlighet samt värnar om att det hela tiden bör florera nya rätter i kombination med drycker du har lite svårare att få tag på. Den känslan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star