After work på Wayne’s

Kaffekedjan Wayne’s Coffee i Hälsingland, Söderhamn har utvecklat den svenska fikakulturen genom att sälja vin och öl tillsammans med härliga smörgåsar fylld med ansvarsfulla ingredienser, kravmärkt sallad varm som kall, lasagn, pajer samt gofika för sötma och hälsosamt. Det här är ett bra sätt att bredda utbudet för en äldre gästkrets. Jag tycker det är bra att många storstadsfenomen landar på småorter vilket gör att en aldrig riktigt behöver längta sig bort utan möjligheterna kommer till oss. Första tanken är väl inte att ta en öl på Wayne’s men att möjligheten finns är en god service.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s