Hej & hå!

Livet går framåt och jag lever. Det gör jag verkligen. Vissa dagar mår jag superbra medans andra dagar önskar man sig att dagen bara ska gå över. Känner ni igen det där? Bara humant och vardagligt?

Jag har så många dörrar öppna och det finns arbete att det räcker och blir över. Jag har fått flera magiska erbjudanden. Under en period tackade jag ja till båda. Dumt och obeslutsamt. Jag vet. Det behöver ingen tala om för mig. Jag vet det.

I students hetta när allt jag nästan drömmer om finns på ett silverfat så vill en både ha och äta kakan. Å andra sidan tycker jag inte om kakor men jag har avböjt och hoppat på, avböjt och hoppat på, testat och kryddat på lite annat vid sidan av. Dock är min dröm att få arbeta på hotell eller driva något eget tillsammans med nån som lika driven och engagerad som mig.

Trots mitt velande så står vissa dörrar fortfarande öppen på vid gavel. Jag har blivit erbjuden jättebra tjänster i Söderhamn och jag borde ha nappat för en vet inte när jigg på kroken tas bort.

Nu har jag sagt ja till en delvis tjänst men inte skrivit kontrakt.

I kombination med den delvisa tjänsten så kommer jag att arbeta med mat i bland annat Kalmar, Göteborg, Eskilstuna och Drottningholm Slott.

Jag älskar att få arbeta med mat. Jag älskar att få trolla med smakerna där cognac möter ost, champagnen med charkuterier, en lagrad whisky med en god parmesan och en malt som passar till ett lantligt crisp.

Om någon frågar vad som passar bäst så utgå alltid från dig själv. Det finns ingen mat som är dålig utan det är hur du tillagar som är avgörande.

Ni känner väl hur det vattnas i munnen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star