Haymarket | Paul’s

Häromdagen besökte vi Haymarket för första gången. Jag hade ingen aning om att det även är ett hotell. Det kändes som att vara i New York på något sätt men lite lyxigare? Paul’s är det amerikanska brasseriet från förra sekelskiftet influerad av klassiska europeiska smaker.

Detta flervåningshus får en i dekadenta och förfinade tankar på fest. Återigen hamnar vi med influencer från New York under discoarenan i slutet på 1970-talet. Älskar konceptet. Drömmer om en sådan fest. Sugen?

Vi åt ostar från Androuet. Det fanns en typ av hårdost som smakade bra men det var inte direkt imponerande. Det kanske är orättvist skrivet med tanke på att det är det enda jag tycker om i ostväg. Däremot så testade jag entrecote med tomatsallad som serverades lite annorlunda och fint. Dock tyckte jag inte om den finhackade löken på köttet. Jag förstår tänket men det blev för mycket lök som tog över.

Förövrigt är det helt klart värt med ett återbesök. Snygg inredning, bra service och för att inte tala om mitt sällskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star