Sanna Nielsen | Mitt Sanna ja

Det här är för bra för att vara sant. Världens bästa Sanna Nielsen kör en egen show på Hamburger Börs. Jag brukar inte vara så förtjust i shower men både Danny Saucedo och Darin fångade mig. Det är lite som verklighet men ändå som i en dröm. Svårt att förklara men huvudsaken jag förstår.

Missa inte Sanna Nielsen med den nya showen ”Mitt Sanna jag” på Hamburger Börs i Stockholm hela våren 2019.

Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sannas musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler.

Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en kväll om utanförskap, kamp, ärlighet och inte minst kärlek. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige absolut bästa musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag. Vi garanterar dig musik och arrangemang och en och annan överraskning som får dig att svepas med i dans, sång och glädje. Allt paketerat, designat och presenterat i en show deluxe av några av Sveriges främsta showmakare.

Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till showen inklusive biljetter och boende på hotell i centrala Stockholm. Se alla valbara datum, biljettkategorier och hotell nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star