Skagenröra | Kanonholmen | Toast Skagen

Idag köpte jag pepparlax på Kanonholmen och kollade in rörorna. Jag är varken för röror eller färdigköpt men eftersom Kanonholmen fyller alla kriterier jag tycker en bör arbeta efter så var jag lite vild och galen och köpte en färdig skagenröra men som dom naturligtvis slagit ihop själv.

Jag smörstekte lite kavring, duttade i vitvinsvinäger, salt och vitpeppar och toppade med löjrom, finhackad rödlök och dill.

Nästan som ute men hemma så här en lördag tillsammans med ett stort glas laktosfri mjölk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star