Champagne | Tusen & En natt | Perini

Vi har besökt Champagnebar, Perini, en härlig krogbar uppe på Centralstationen. Jag hade älskat stället om det hade känts mindre stressande.

Vi efterfrågade vad som händer i Stockholm till veckan och många vänner skrev samt Ylva Maria Thompson som håvar med fina Mats mellan 17-20 på Perini. Jag vet inte om detta bara är ett ypperligt tillfälle eller om paret brukar närvara på Perini? Ska höra mig för!

Ylva Maria Thompson har länge velat ha egen champagne. För henne och oerhört många är det en njutning, balsam för själen.

Tyvärr är jag en av få som inte känner denna njutning. Den enda champagne jag nånsin har tyckt om serverades på Paul & Norbert på strandvägen.

Ylva Maria Thompson som är en kreativ entreprenör och mångsysslare vill länka ihop konst, passion, kreativitet, njutning och lägga till ytterligare sinnen med doft och smak.

Hela hennes uppsättning är enorm och jag skulle kunna tänka mig att Ylva Maria Thompson livsdryck smälter i munnen för hela hennes närvaro, mjukhet till värme och att en känner sig välkommen är en krydda många borde ta efter.

Det är en balans, stil, glans och stjärnglitter. Facebook är bra till mycket. När en får råd och tips så försöker en följa det i mån av tid.

Länk: Med rätt att njuta (Tusen & En Natt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star