Clarion erbjuder arbete | Hotellanställd fick sparken efter könsbyte

En person som arbetat på en stor hotellkedja i Göteborg ska ha blivit uppsagt efter att hon genomgått ett könsbyte. Nu anmäler hon arbetsgivaren till Diskrimineringsombudsmannen. (Läs mera här)

Därefter går Clarion ut föredömligt med starkt ledarskap med ett meddelande på Facebook där det står:

Foto: Eunice Lui

WE’VE GOT ROOM FOR ALL!
Att hen, som troligtvis redan på egen hand har gått igenom en resa större än många av oss gör, är ofattbart. Vi inom Clarion Hotel blir djupt berörda när vi läser detta. På några få år har vi genom aktivt arbete ökat mångfalden i bolaget, bland annat genom att bedriva rekrytering genom talangjakter. Under samma period ökade personalens och våra gästers trivsel.

Till dig som har upplevt detta: Vi skulle gärna komma i kontakt med dig och ge dig möjligheten att söka jobb på något av våra hotell. Både i processen och om du väl får jobb kommer vi värna om att du ska behandlas precis som alla andra. För vi välkomnar olikheter. Varmt välkommen till oss!”

Heja Clarion för att vara en god förebild inom näringslivet, arbetsutveckling och en känsla över att alla är välkommen som gäst och personal. Den här känslan att veta att en stor arbetsgivare står stadigt bakom alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star