MamaJin | Karon | Phuket

Igår blev det middag på MamaJin igen. En utav det mest populära restauranger kring området enligt TripAdvisor. Dagen innan var det kö och en väntan på minst trettio minuter. Den väntan hade jag kunnat stå ut med om jag inte var så hungrig. Den här gången funderade jag på Carbonara eller lasagne.

Varför blir det så?

När Jag kommer utomlands blir jag sugen på allt jag älskar att laga hemma. Nu blev det friedrice med ägg och en ananansshake med vitlöksbröd som toppades med ost. Det blev en perfekt måltid innan färgningen på Happiness.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star