Carbonara | MaMa Jin

Ibland när du är utomlands och inte har mat tillgänglig som en är van vid så blir jag lätt sugen på att du egentligen inte bör äta när det finns så mycket annat gott som Thailand erbjuder. Samtidigt ska en äta det vi älskar. Ena dagen äter jag något som verkligen Thailändare själv äter varje dag eller så drar jag på med en Carbonara eller något annat liknande. Visst är det bra med den stora möjligheten att vi kan välja själv? Jag uppskattar upplägget på tallriken. Det kommer oftast med en liten blomma eller en söt twist på tallriken som skapar ett leende på läpparna. På MaMa Jin finns verkligen allt och lite till.

– Food. Love. Happiness.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star