Mats blev Michelle | Chef och Medarbetare

Foto: Karl Nordlund

Vi har så många fantastiska och fina förebilder över hela världen!

Jag läser om när IT-teknikern Mats klev in till sin chef för två år sedan och berättade att han hade bytt namn till Michelle, i tidningen Chef och Medarbetare. Jag tycker att den här tidningen alltid tar upp allt och lite till på vad en önskade fanns på alla arbetsplatser. Det är starka och motiverande händelser och berättelser som lyfts fram bland aktuella tvister, hur anställda nekas men också framhävs.

Det är oftast min pappa som plockar fram alla artiklar och berättar om vad han har hört på radion samt sett på tv eller någon liten notis från en tidning. Han brukar också lägga märke till om det är en vän eller bekant jag har nämnt vid flera tillfällen ifall jag är intresserad att se vad han har sparat. Oftast behöver jag läsa och få upp ögonen inför något spännande i framtiden.

Läs hela reportaget i tidningen Chef och Medarbetare.

Foto: Karl Nordlund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star