Pad Thai | En sämre Pad thai

Jag älskar pad thai med finhackade jordnötterna, chili, kryddor, lime och nudlar. Helst vill jag varken ha med tofu eller kyckling utan bara som den är innan tillbehören åker ner. Den bästa padthaien gör jag nästan själv eller låter någon superkock fixa till? Däremot har jag nog ätit den sämsta hittills. Jag måste nästan skölja ner med en Cola zero. Det är en supersöt människa bakom kassan så jag har inte mage att gnälla. Inte idag. Inte nu. Jag har fokus på annat än mindre bra mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star