Möbelhandlarens dotter | SvT | Björkmans Möbler

Jag har börjat titta på Möbelhandlarens dotter på SvT play. Den är rätt bra med en ganska så seg start men jag sken upp som en sol när jag tycker jag kände igen Björkmans Möbler och Ljusdals vägkrog. Jag älskar filmer och framförallt svenska filmer med vyer och landskap i från Hälsingland.

Se serien här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star