Studio 54 återupplivas på Malmhattan

Det här är fantastiska nyheter för er som älskar dekadent, fest utanför ramarna och gala. Visst önskar vi att det borde finnas fler Studio54 fester över vårt avlånga land.

I december skruvas klockorna tillbaka till 1979 på Clarion Malmö Live. Sjuttiotalets hetaste nattklubb från New York, Studio 54, återupplivas i den stora festsalen i kombination med ett amerikanskt julbord signerat av kändiskocken, Daniel Müllern.

Förra veckan släpptes nyheten om att Daniel Müllern kommer signera Clarion Malmö Lives julbord detta året. Temat blir amerikansk ”power dining” med mat långt ifrån det klassiska julbordet, men med juliga smaker.

Nu lanseras även temat och underhållningen för årets stora julshow. Producent är Cornelius Löfmark, som även kommer att vara konferencier under kvällen och guida och underhålla publiken. På scenen står bandet Gibson Brothers, som spelades flitigt på Studio 54 1979.

”Det här temat är helt underbart! På scenen kommer jag bjuda på ett medley genom årtiondet tillsammans med Pontus Stenkvist. Sen är jag extra stolt över att legenderna Gibson Brothers kommer, det förstärker temat ännu mer”, säger Cornelius Löfmark, producent.

”Vi kommer förvandla lokalen till en discoera med discokulor i taket och personalklädsel enligt temat. Att Bianca Jagger kommer inridandes på en vit häst kan jag inte lova, men kanske något åt det hållet”, avslöjar Jens Lyckman, VD på Clarion Hotel Malmö Live.

Julshowen kan ses 6,7,11,12 och 13 december, 2019.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star