Drinkar | Shot | B-52 | Cocktail | Eat & Meet

Hur längesen var det inte en blandade en B-52? Jag vet inte ens själv om jag har gjort det någon gång eller om jag har beställt? Jag vet att det finns gäster som älskar hotshot men det är nästan straff på det? Den gäst som beställer 10 hotshot 02.15 och kaffet börjar står inte högt i kurs hos mig. För det är väl gästens fel att jag inte har preppat väl?

Krögaren himself blandar och serverar med glädje och skratt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star