Per Moberg | Caribbean Days

För oss som tycker om Per Moberg kommer nog att gilla honom ännu mer nu när han ska prata på engelska. Det jag ser framför mig är hans roliga gester och uttalande på svengelska vilket gör att Mobergs matlagning blir ännu mer fylld med kärlek och omsorg. Me like.

Stockholm, Sverige – 13:e mars, 2019 – Per Morberg har senaste halvåret lanserat flera framgångsrika matlagningsprogram på nya plattformen Starflow. Idag släpper han en helt unik programserie- ”Caribbean Days”, där han för första gången öppnar dörrarna till sitt hem på paradis ön Bequia i Västindien.

I 8 avsnitt får du följa med Per och familjen Morberg på fläktande seglatser, möten med lokalbefolkningen på ön men framförallt, lär Per ut munvattnande Karibisk matlagning.

– ” Här på ön har man lättare att acceptera en personlighet som Per Morberg. Ön är gästvänlig, människorna vänliga och hjälpsamma. De flesta känner Mr.Per vid mitt namn och byter ett par ord men mig. Här är jag lika hemma som i Sverige.” säger Per Morberg.

För att fullt utnyttja Starflows globala plattform har Per i denna säsong av ”Morberg Lagar”, uteslutande valt att tala engelska. ”Caribbean Days” är därmed början på Pers internationella karriär. Det blir en fartfylld säsong i ett format du aldrig sett Per i förut.

“Caribbean Days” av “Morberg Lagar” är Pers femte säsong på Starflow, Per har producerat samtliga säsonger tillsammans med fotografen och filmaren Martin Löf. För 79 kronor får du tillgång till alla åtta avsnitt av ”Caribbean Days” -säsongen, men du kan även välja att betala 15 kronor per avsnitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star