Bistro | Alba Bistro | Restaurang | Café

Då har vi besökt Alba Bistro (Rådhus konditori) som erbjuder fantastiska läckerheter till lunch, fika och middag. Om ni önskar uppleva något exotiskt som blandas med det moderna för smaklig måltid så besök Alba Bistro. Alba Bistro har valt ett urval av ett av traditionella och spännande rätter som tar er på en smakresa till Afrika.

Dörren står öppen för att tillfredsställa smaklökar och aptit. Ett av de bästa sätten att få upptäcka en ny kultur är genom dess mat och hur den serveras. Här finns det själ och hjärta för eritransk matkultur men som även blandas med våra svenska smaker.

Jag själv älskar Alba Bistro’s kaffe med en rejäl kraft, passion och en touch på ingefära. En kaffecermoni är en av de mest välkända delarna av den eritranska och etiopiska kulturen. Kaffet serveras med omsorg och kvalité men det är något som tar tid men väl värt en väntan. Kaffeceremoni är en av de mest välkända delarna av den eritiranska och etiopiska kulturen.

Här finns trevlig personal som serverar härliga bakelser, bullar, vegan, vegetariska, kött och fiskrätter tillsammans med ett glas rosé, cider, vin, öl, drink eller varför inte en avec till kaffet efter maten.

Se mera info på Facebook: Alba Bistro

Fel
Den här filmen finns inte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star