Dot shot | Malt, Mat och destillat

Efter en helkväll på en oerhört bra mässa så behövs det en liten Dot Shot. Jag känner många som håller på att fåna sig med ingefära och chili. Det må säkert vara jättebra och jag själv tycker om det men nu är det dags för en annan hälsodryck som är en upcoming här i Sverige.

– DOT SHOT är en hälsodryck/kosttillskott för aktiva människor baserad på Kurkumin (gurkmeja). Nu för första gången i Europa lanseras produkten i dagligvaruhandeln. DOT SHOT finns från och med 28 mars, 2019, att köpas på Maxi ICA Stormarknad Solna, Svetsarvägen 18, Solna.

Kurkumin bidrar till att skydda kroppen mot oxidativ stress och har antiinflammatoriska egenskaper. Den innehåller endast naturliga ämnen och har en uppfriskande lime smak. Nu för första gången som dryck – DOT SHOT (70 ml). Rekommenderad dos är en flaska DOT SHOT per dag.

DOT SHOT innehåller vattenlösligt extrakt från gurkmeja vilket ger upp till 39 gånger bättre upptag i kroppen än tabletter eller kapslar med gurkmeja extrakt.

DOT SHOT är det sista man dricker innan det är dags att sova, DOT SHOT hjälper kroppen att återhämta sig under natten vilket gör att man kan vakna pigg och alert.

DOT SHOT – The Do You Good Shot!

Pharma Way har ett internationellt team med många års erfarenhet inom läkemedelsprodukter, utveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans med våra partners i övriga Skandinavien marknadsför och distribuerar vi Lifestyle samt egenvårdsprodukter så som Dot Shot och Go´KiD serien, se även www.dotshot.se samt www.gokid.nu initialt på den skandinaviska marknaden.

VISION:
Pharma Way har som mål att marknadsföra och sälja innovativa, effektiva och säkra produkter på den Skandinaviska samt Europeiska marknaden. Företagets produkter är både egenutvecklade samt framtagna och utvecklade i nära samarbete med globala producenter, allt för att möta behovet inom områden där det idag saknas bra behandlingar. Bolaget fokuserar framför allt på egenvårdsprodukter samt Lifestyle produkter. (Källa: Dot Shot)

Jag fick köpa två flaskor för 48:- så jag får se om det är så bra som det sägs. Ska dock prova en flaska på morgonen för att se om jag känner en energi till att börja motionera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star