Kona brewing | Kona öl

Jag är så glad att jag var på den senaste ölmässan och upptäckte big wave från Kona Brewing. Både öl och hela konceptet Kona passar som handen i handsken på Dao Beach. Det är på vår utebar en önskar hänga i sommar. Hade jag varit ledig skulle jag lätt slå mig ner i en solstol, beställa lite rätter från menyn tillsammans med en iskall Big Wave Golden Ale och en sommardrink apart. Är det sommar så är det sommar. Nuff said.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star