Pride House flyttar till Nordic Choice Hotels och Clarion Hotel Stockholm

Nu står det klart att Pride House, med seminarier, samtal och workshops, kommer att hålla till på Clarion Hotel Stockholm under Stockholm Pride. Detta är ett resultat av Nordic Choice Hotels utökade engagemang i Pride.

– Samarbetet med Pride är mycket viktigt för oss och vi är otroligt stolta över att få vara värdar för Pride House. Nordic Choice Hotels är en stabil och trovärdig partner till samtliga Pridefestivaler. Det interna engagemanget för Pride, jämlikhet och respekt är också enormt. Det är verkligen en ära att Stockholm väljer att förlägga ett av sina allra viktigaste evenemang vid sidan av Pride Park till vårt hotell. Clarion Hotel Stockholm har dessutom en lång historia av hbtq-engagemang, säger Petter A. Stordalen, grundare av Nordic Choice Hotels.

Pride House är Pridefestivalens politiska spjutspets rakt in i samhällsdebatten, med mängder av olika seminarier, workshops, föreläsningar och annat. Det är en mötesplats för den som vill veta mer om eller diskutera olika hbtq-frågor. Bakom programpunkterna på Pride House står en mångfald av aktörer, såsom föreningar, politiska partier, företag, privatpersoner, myndigheter med flera. Pride House öppnar måndagen den 29 juli.

– Vi är otroligt glada över det utökade samarbetet med Nordic Choice Hotels där vi genom Clarion Hotel Stockholm tar Stockholm Pride tillbaka till Södermalm och täcker ett ännu större område av staden under sommarens festival. Lokalerna lämpar sig väl för vår verksamhet, och skapar också nya intressanta möjligheter när det gäller ytor för exempelvis mingel och andra mötesplatser, säger Vix Herjeryd, ordförande Stockholm Pride.

>>>Stockholmpride.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star